Spreekuur

Spreekuren: volgens afspraak

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag: 8.00-10.30 en 14.30-17.00

Dinsdag: 8.00-10.30. Dinsdagmiddag is de praktijk gesloten

 

Een consult kan worden ingepland bij de huisarts, de huisarts in opleiding of bij de verpleegkundig specialist. Bij het maken van een afspraak wordt dit met u overlegd. Het is daarom mogelijk dat de assistente naar de reden van uw afspraak vraagt.

 

E-consult

Minder dringende vragen kunt u via een E-Consult voorleggen aan de huisarts, de verpleegkundig specialist, de praktijkondersteuner of de doktersassitenten.  U krijgt hierop binnen 2 dagen een antwoord. U kunt hiervoor een acount activeren op www.mijngezondheid.net, door eenmalig in te loggen met DigiD en de voorwaarden te accepteren.

Het patientenportaal is een veilige omgeving voor een overzicht van uw gezondheid, u kunt een afspraak inplannen, wijzigen of uw herhaalrecepten bestellen.  De gegevens zijn uitsluitend door de zorgverlener en door u in te zien. Wij vinden het belangrijk dat uw medische gegevens goed beveiligd zijn.  Daarom heeft u een DigD met SMS-functie nodig om hiervan gebruik  te kunnen maken. Heeft u nog geen DigD met sms-functie? beide kunt u aanvragen op www.DigD.

 Huisbezoek

Voor het aanvragen van een huisbezoek kunt u bellen tussen 8.00 en 10.30, zodat er rekening kan worden gehouden met de planning. Indien er sprake is van een spoedgeval is de praktijk de hele dag bereikbaar.

De huisarts kan vaak uitvoerige onderzoek uitvoeren op de praktijk. Het kan daarom zijn dat er toch  gevraagd wordt om naar de praktijk te komen. In overleg kunnen we rekening houden met uw klacht, zodat u niet lang hoeft te wachten. Geen vervoer is geen reden voor het aanvragen van een visite.