Inschrijven praktijk

De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Wij stellen het op prijs dat u voor inschrijving een afspraak maakt voor een kennismakingsgesprek, via de assistente.

U kunt zich als patiënt in onze praktijk laten inschrijven indien u woonachtig bent binnen een bereik van 15 minuten. Dit om de bereikbaarheid bij spoed te kunnen garanderen.

Indien u woont in een gebied buiten de genoemde voorwaarde kunnen wij u slechts bij uitzondering accepteren als patiënt. Neem dan voor inschrijving contact met ons op.

Bij het kennismakingsgesprek ontvangt u een inschrijfformulier en een praktijkfolder. Voor informatie over de praktijk en om zodoende uw gegevens in te kunnen voeren in onze administratie. Let u erop dat het formulier volledig wordt invult. Tevens de toestemming voor het benaderen van uw vorige huisarts om uw gegevens over te zetten en de toestemming voor het uitwisselen van medische gegevens. Na invullen kunt u het formulier samen met een kopie van uw ID, paspoort of rijbewijs afgeven bij de assistente.

 

U mag voorafgaand aan het kennismakingsgesprek onderstaand formulier downloaden en invullen. Anders wordt deze verstrekt tijdens de kennismaking.

inschrijfformulier